100 Jaar Immergroen Fees!

by Admin
15 Jun 2022

Kom vier saam met ons ‘n volle EEU van Rustie wees!

Hierdie jaar vier Hoërskool Rustenburg ons 100ste bestaansjaar en ons doen dit in styl. Kom geniet ‘n fees saam met ons op ons sportsvelde. Daar sal ‘n interessante mark wees, kosstalletjies en van ons land se vooraanstaande kunstenaars wees wat optree. Ons verwelkom Baster die Brak, Jakkie Louw, George Klopper, Freckled Elvis en die gewilde Die Heuwels Fantasties!

Datum: 3 September

Hekke open: 10:00

Kaartjies beskikbaar by Iticketskliek hier

UITSTALLERS

As jy belangstel om n stalletjie by die Immergroenfees te he – Kontak gerus vir projekte@hsrtb.co.za

Meer Rustie Nuus

Eeufees Gala-aand

Eeufees Gala-aand

Hoërskool Rustenburg Eeufees Gala-aand Kom vier 100 jaar saam by ons spoggerige Eeufees Gala-aand met vermaak deur Bottomless Coffee. Waar: Hedgehog's Nest, Rustenburg Wanneer: 28 Oktober 2022 Tyd: 18:30 vir 19:00 Bespreek by Nerina Odendaal -...

read more
OUD-RUSTIES TUIS AS RHS ONNIES

OUD-RUSTIES TUIS AS RHS ONNIES

Die amper 100 suksesvolle jare van die skool se bestaan sou nie moontlik wees sonder Rusties se ervare onderwysers nie. Interessant genoeg is heelwat van die Hoërskool Rustenburg se personeel voormalige Rusties. Ons het meer gaan uitvind oor hoekom hulle by hul...

read more