Eeufees Gala-aand

by Admin
4 Aug 2022

Hoërskool Rustenburg Eeufees Gala-aand

Kom vier 100 jaar saam by ons spoggerige Eeufees Gala-aand met vermaak deur Bottomless Coffee.


Waar: Hedgehog’s Nest, Rustenburg

Wanneer: 28 Oktober 2022

Tyd: 18:30 vir 19:00

Bespreek by Nerina Odendaal – projekte@admin

Meer Rustie Nuus

100 Jaar Immergroen Fees!

100 Jaar Immergroen Fees!

Kom vier saam met ons ‘n volle EEU van Rustie wees! Hierdie jaar vier Hoërskool Rustenburg ons 100ste bestaansjaar en ons doen dit in styl. Kom geniet ‘n fees saam met ons op ons sportsvelde. Daar sal ‘n interessante mark wees, kosstalletjies en van ons land se...

read more
OUD-RUSTIES TUIS AS RHS ONNIES

OUD-RUSTIES TUIS AS RHS ONNIES

Die amper 100 suksesvolle jare van die skool se bestaan sou nie moontlik wees sonder Rusties se ervare onderwysers nie. Interessant genoeg is heelwat van die Hoërskool Rustenburg se personeel voormalige Rusties. Ons het meer gaan uitvind oor hoekom hulle by hul...

read more